Onze diensten

Wij zijn op het gebied van de (af)bouw gespecialiseerd in:

Tegelwerken

Wyco Tegelwerken is onderdeel van Wyco Afbouw
Wij zijn een professioneel tegelzetbedrijf en leveren professioneel tegelwerk in woningen en bedrijven.

Vloeren

Als vloerbedekking heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor pvc vloeren, vloertegels, laminaat of een parketvloer. Deze vloeren hebben allemaal hun eigenschappen. Wij kunnen u hierover adviseren. ook over de mogelijkheden met vloerverwarming in combinatie met de verschillende vloer afwerkingen.

Badkamers

Wij kunnen u bestaande badkamer renoveren door middel van nieuwe badkamertegels en/of sanitair.
Maar wij leveren ook complete nieuwe badkamers voorzien van nieuw installatie werk. Uiteraard is ook in de badkamer vloerverwarming een heerlijke optie.

Keukens

Van keukenrenovatie tot complete nieuwe keukens van keukentegels tot inbouwapparatuur, behoren dankzij onze uitstekende samenwerkingen met landelijke grote bedrijven tot de mogelijkheden.

Verwarming

Design radiatoren tot vloerverwarming. Er zijn vele mogelijkheden en of u elektische verwarming wilt of met water, wij kunnen dit voor u realiseren

Wandafwerking

Wandtegels(van keukentegels tot badkamertegels) maar ook stucwerk. Wyco kan uw wanden prachtig afwerken.

Plafonds

Als plafond kunt u kiezen uit vele optie, zoals plafondplaten, stucplafond en systeemplafonds. Met een systeem als Agnes plafondplaten heeft een een snelle en daardoor relatief voordelige kant en klaar oplossing. Deze Agnes platen hebben namelijk al een kant en klare afwerking.